Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 oktober 2023

Janneke de Bruine

25 oktober : Talkshow BOUWSTOF

BOUWSTOF is dé talkshow waar iedereen met interesse voor de stad Tilburg en haar architectuur bij wil zijn. De talkshow wordt georganiseerd door CAST. Op 25 oktober is er weer een dynamisch programma waarbij een breed palet aan gasten het podium krijgt. Van architect tot academicus, van beleidsmaker tot bewoner. Een ontspannen avond, met diepgang en de mogelijkheid tot gesprek.Op 25 oktober ontvangen zij onder andere de volgende gasten:

  • Marjan Slob - filosofe, als Denker des Vaderlands gaat Marjan met anderen haar motto ‘Ruim Denken’ onderzoeken
  • Rob van Steen deelt de nieuwe plannen over de verbouwing van de Schouwburg en de Concertzaal en de betekenis voor het Stadsforum
  • Sanne van Haasteren is architect en studeerde in juni 2022 af aan Fontys MAU met project Home Town. Hiermee is ze genomineerd voor Archiprix 2023.
  • Claudia den Boer fotografe (woonachtig in Tilburg) maakte in opdracht van CAST voor onze nieuwe publicatie Verdieping beeldessay Thuis in de straat? Een serie die prikkelt na te denken over Tilburg als woonomgeving.
  • Hilde Blank directeur van BVR Adviseurs en voormalig stadsbouwmeester Leiden geeft haar visie op de transitieopgaven en omgevingskwaliteit.
Tourtje Tilburg met Tim gaat met Riek Bakker naar de Piushaven voor haar blik op de vele veranderingen.

Waar: Theaters Tilburg, studiozaal
Wanneer: woensdag 25 oktober om 20.00 uur(zaal open vanaf 19.45 uur), einde: ca. 21.30 uur.
Kosten: Pay-what-you-want

Je kunt je ticket bestellen via www.castonline.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -