Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

19 oktober 2022

Janneke de Bruine

Van buitenleven kom je tot bloei

In Berk & Hout heb je ruimte voor het echte buitenleven. Het nieuwbouwplan bestaat uit drie buurtschappen. Elk buurtschap bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. In deze gebouwen zijn de woningen opgenomen.

De buurtschappen liggen wat hoger dan het landschap en per buurtschap is er samenhang in architectuur, overgangen, erfafscheidingen en kleur- en materiaalgebruik. De woningen zijn vormgegeven met respect voor de omgeving en met herkenbare elementen voor een dorp zoals een mansardekap op het hoofdhuis en woongebouwen met wolfseind en afhang. 


De woningen in Berk&Hout staan letterlijk in het landschap en grenzen allemaal aan het boerenerf. Kinderen spelen hier onbezorgd buiten; slootje springen, kikkervisjes vangen of een tentje opzetten…Maar het landschap is niet alleen voor de kinderen bedoeld, iedereen kan hier genieten van de ruimte en de rust. Wat te denken van een picknick op een mooie zomerse middag met het hele gezin of met vrienden. Of een sportief begin van je dag met een trimsessie in de buitenlucht.


De woningen in het eerste buurtschap zijn nu in verkoop. Bekijk de website www.berkenhout.nl voor meer informatie

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -