Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

22 april 2021

Janneke de Bruine

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling LIVE in verkoop met project Bloemenhof Berkel-Enschot!

Wanneer de mogelijkheden beperkt zijn ontstaan er creatieve oplossingen. Zaterdag 24 april is Van de Ven Bouw en Ontwikkeling LIVE in verkoop gegaan met het project Bloemenhof in Berkel-Enschot! Gemist? Je kunt de livestream terug kijken:
In studio 20, bij First Impression in Tilburg, heeft het projectteam het project uitgebreid toegelicht. De ligging, de woningen, de afwerking van de woningen, de optiemogelijkheden met de woningconfigurator en de voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid. 

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan. Van de Ven Bouw en Ontwikkeling gaat in verkoop met 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen. De prijzen starten vanaf € 340.000,- v.o.n.


Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot?

Je kunt de woningen bekijken op www.woneninbloemenhof.nl
Vanaf zaterdag 24 april staat de complete website on-line, inclusief woningconfigurator. 
Met de woningconfigurator kun je de woningen naar wens voorzien van allerlei optiemogelijkheden. Wanneer je tevreden bent kun je jouw eigen woning, inclusief opties en bijbehorende kosten, downloaden.

Inschrijven voor een woning kan via de website. Maak een account aan en vul de vragenlijst in. Vervolgens geef je jouw 1e t/m 5e voorkeur door. Wanneer je al ingeschreven bent tijdens de interessefase staat er een nieuwe vragenlijst voor je klaar, genaamd ‘Vragenlijst start verkoop”. Log even opnieuw in voor het invullen van de vragenlijst. Door het invullen van die vragenlijst bevestig je jouw deelname aan de verkoopfase van Bloemenhof. Controleer goed of je alle vragen en jouw gegevens correct hebt ingevuld! Inschrijven kan tot maandag 3 mei 12.00 uur.


TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -