Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

21 april 2021

Janneke de Bruine

BOUW ABDIJKWARTIER START IN MEI!

In Koningsoord, pal naast het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot, komt het project Abdijkwartier. In mei start de bouw van de 68 appartementen en 5 eengezinswoningen. Interesse? Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop!


Het Abdijkwartier bestaat naast de 44 appartementen in gebouw Noon (met eigen parkeerterrein) en de 24 appartementen in gebouw Completen (met half verdiepte parkeergarage) ook uit 5 eengezinswoningen, Vespers genaamd.

Het betreft een project waarin niet alleen veel aandacht is besteed aan de fraaie architectuur en prachtige omgeving, maar ook aan duurzame toepassingen. Zo wordt voor de verwarming én verkoeling van de appartementen bodemwarmte gebruikt die met behulp van bronnen wordt opgewekt. Het optimum qua duurzaamheid en comfort.

Ook de eengezinswoningen worden gasloos en duurzaam uitgevoerd. Voor de eengezinswoningen worden zogenaamde luchtwarmte pompen toegepast, daarmee wordt warmte uit de omgevingslucht gewonnen.


Het project ligt op 1 minuut lopen van het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot met tal van voorzieningen. In en om haar sfeervolle winkelstraten vind je supermarkten, gezellige boetiekjes en allerlei andere middenstand, maar ook de huisartsen en zorgvoorzieningen zijn dichtbij. Om de hoek ligt een grote recreatieplas, één van de drie basisscholen en het project ligt op 10 minuten rijafstand van het centrum van Tilburg.

Vragen? Neem gerust contact op!
Heb je vragen of wil je de brochure en bijbehorende documentatie ontvangen? Bekijk de plannen op Funda of neem contact op met KIN Makelaars of Peeters-Bouckaert Makelaars.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -