Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

17 juli 2019

Janneke de Bruine

Kom wonen in Park Centraal!

En, ook je oog laten vallen op de woningen in Park Centraal in Tilburg? Goed nieuws! Want er zijn nog een aantal woningen te koop in fase 5. Een fase met 54 comfortabele en duurzame woningen in diverse typen, van fraaie rij- en hoekwoningen tot grote tweekappers. Iets voor jou?
54 fraaie woningen in meerdere woningtypen
Hoe zie jij jezelf graag wonen? Er is een gevarieerd woningaanbod! Kies je voor een mooie hoekwoning met sfeervolle erker of toch voor die rijwoning met een karakteristieke topgevel? Wil je de auto op de oprit hebben of wellicht toch in je eigen garage parkeren? Er zijn tal van keuzes mogelijk! In ieder geval is een groot deel van de woningen aan het groene park gelegen.

Klassiek van architectuur, duurzaam van techniek
Prachtig, die architectuur uit de jaren dertig. Die geeft Park Centraal meteen een onderscheidende uitstraling. Erkers, dakoverstekken, strakke lijnen: het is er allemaal. Maar je kijkt niet alleen naar het verleden, je denkt ook aan de toekomst. Woningen zijn gebouwd met duurzame materialen. En vooral heel energiezuinig. Zonnepanelen minimaliseren de elektriciteitskosten. En je kookt en stookt zonder gas!

Laatste kans woningtype Camelia, Campanula en Boterbloem
In fase 5 heb je nog één kans op woningtype Camelia, Campanula of Boterbloem. Dit woningtype wordt niet meer of zeer beperkt aangeboden in fase 6 en 7. Er zijn nog een aantal woningen van dit type te koop. Prijzen vanaf €244.950,- vrij op naam. Informeer bij Van de Water Makelaars (013-595 2970) naar de mogelijkheden!

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -