Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

19 juli 2019

Janneke de Bruine

Verkoop van de laatste woontoren in Aan de Waterkant verloopt snel!

In slechts twee maanden tijd zijn 52 van de 78 appartementen in Toren H in Aan de Waterkant al verkocht. Dit aantrekkelijke gebouw, gevuld met de modernste appartementen, bevindt zich op een fantastische, unieke locatie. Toren H, de nieuwste aanwinst aan het Wilhelminakanaal, combineert de voordelen van centraal wonen met de voordelen van een prachtige rustgevende woonomgeving.
Toren H komt op de hoek van de Meierijbaan en het Wilhelminakanaal te staan. Precies tussen natuurgebied Moerenburg en de bruisende Piushaven in. Deze combinatie van rust en reuring maakt het een ideale locatie voor jong en oud. Maak een wandeling langs de gezellige terrassen in de Piushaven en je staat zo in het centrum van Tilburg. In eigen wijk vind je de AaBe Fabriek, een prachtig historisch winkelcentrum met een breed winkelaanbod. Toren H biedt een rustige, doch centrale locatie.

De appartementen hebben een veelzijdig uitzicht en grote verscheidenheid in afmetingen. Toren H wordt ‘all-electric’ gebouwd, helemaal klaar voor de toekomst dus. Wil jij een van de laatste appartementen bekijken? Kijk dan snel op onze website: www.aandewaterkant.nl of neem contact op met De Bont Makelaardij (013-5801867).

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -