Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

15 juli 2019

Janneke de Bruine

Waarom kiezen voor Mooi Wonen Berkel-Enschot?

De locatie in Koningsoord is al mooi. En zou het niet ideaal zijn als jij daar jouw woning naar eigen wens kan laten bouwen? Dat kan bij Mooi Wonen Berkel-Enschot, het alternatief voor zelfbouwen.
Er worden 7 riante vrijstaande woningen gebouwd die allemaal anders zijn, omdat ze naar jouw wens worden opgeleverd, met extra tuinkamer om te wonen, werken, ontspannen, slapen of spelen. Dat bespaard dus een uitbouw.

Onze architect Thomas Bedaux van Bedaux de Brouwer Architecten uit Goirle bedacht al verschillende indelingen. Wil je graag een slaapkamer en badkamer op de begane grond of hiervoor alvast de voorzieningen treffen? Of heb je liever een aparte eetkamer, atelier, kantoor of riante woonkeuken aan de tuin?

Ter inspiratie heeft Marjon van Doorn van Meijs Wonen uit Tilburg al fraaie idee├źn voor de inrichting van de diverse ruimtes gemaakt.

Slaapkamer op begane grond
Royale woonkamer met leefkeuken

         
In november 2019 begint de bouw van de eerste woningen en de oplevering volgt een jaar na de start. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op de website: www.mooiwonen-berkelenschot.nl, bel Esther (06 17872179) of  bezoek op 8 augustus a.s. van 18:00 -19:30 uur bij Hemels ‘Eten en Drinken’ in Berkel Enschot.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -