Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

12 september 2017

Anoniem

Kopers Buitenhof Oost naar gloednieuw LIV woonbelevingscentrum voor inspiratie

De kopers van Buitenhof Oost zullen als één van de eersten binnenkort uitgenodigd worden voor een bezoek aan het gloednieuwe LIV woonbelevingscentrum in Nijmegen. Hier kan men door vier modelwoningen lopen en zich laten inspireren op meer dan 3000 m² wooninspiratie. LIV is dé plek voor mensen die een nieuwbouwwoning kopen en zich willen laten adviseren over alle bouwopties in hun nieuwe woning. Men kan een uitbouw op ware grootte ervaren en alles te weten te komen over keukens, badkamers, sanitair, tegels en inrichting.

Nog 5 woningen beschikbaar
De woningen in de eerste fase zijn bijna allemaal verkocht. Er zijn nog 5 woningen beschikbaar. Zodra deze woningen verkocht zijn zal de verkoop van de tweede fase starten.
Planning
Tot 14 augustus heeft het ontwerpbestemmingsplan Koolhoven Buiten Oost ter inzage gelegen bij de gemeente Tilburg. Vanaf dat moment heeft de gemeente Tilburg 12 weken om zienswijzen op het bestemmingsplan te verwerken en het door de raad vast te stellen. Vervolgens zal het vastgestelde bestemmingsplan ter visie worden gelegd. Uiteindelijk zal rond de jaarwisseling het bestemmingsplan in werking treden. Nadat dit gebeurd is kan de gemeente Tilburg de omgevingsvergunning afgeven en kan naar verwachting gestart worden met de bouwwerkzaamheden in het eerste kwart van 2018.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -