Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

12 september 2017

Anoniem

Start Bouw Het Tilburgs Arsenaal officieel!

Goed oplettende Tilburgers hebben het vast al gezien: in de Magazijnstraat is Van de Ven Bouw en Ontwikkeling begonnen met de bouw van Het Tilburgs Arsenaal; een nieuwbouwproject bestaande uit 63 middeldure appartementen en een commerciële plint. De 63 appartementen in het Tilburgs Arsenaal zijn verdeeld over zes bouwlagen en bestaan uit 3- en 4-kamerappartementen, variërend in grootte tussen de 67 en 107 vierkante meter. Alle woningen zijn voorzien van een buitenruimte in de vorm van een loggia of een balkon. Op de begane grond komt een commerciële plint van circa 1000 m² waar zeven ondernemers in Tilburg serieuze belangstelling hebben om samen een grote verswinkel te exploiteren. De kelder biedt ruimte aan 116 parkeerplaatsen. De statige architectuur is van Bedaux de Brouwer Architecten. 

In juli is Van de Ven gestart met de grondwerkzaamheden en het storten van de palen. Op 15 september wordt deze start van de bouw van het project officieel gevierd. Na een woordje van Jark Schepens, directeur Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV en Wethouder Berend de Vries zal de wethouder de officiële handeling verrichten.

De appartementen worden aangeboden in het middensegment van de vrije sector. Naar verwachting worden de eerste appartementen in het derde kwartaal van 2018 opgeleverd. De verhuur start in het eerste kwartaal van 2018. Dan worden ook de huren bekendgemaakt.

Meer info: www.vandevenbv.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -