Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

3 december 2015

Anoniem

Veel belangstelling bij aftrap verkoop Pakhuis West

In het Veemarktkwartier, in de binnenstad van Tilburg ontstaat een nieuw intiem stukje Tilburg. The place to be! Naast de renovatie en uitbreiding van Poppodium 013, de nieuwbouw van Avec en De Plint wordt nu ruimte gemaakt voor de bouw van Pakhuis West. Het Veemarktkwartier heeft een ware metamorfose ondergaan. En met de komst van Pakhuis West wordt het plaatje compleet.


Drukte bij start verkoop Pakhuis West!
Stoere appartementen in het hart van de stad, een project wat veel belangstelling trekt! Dat blijkt uit de officiƫle start verkoop van Pakhuis West, 1 december, in de MIDI in Tilburg. Naast de jonge starters waren ook de vijftig plussers gecharmeerd van het 45 appartementen tellende gebouw. Op zoek naar een levendige plek in hartje centrum waar creativiteit, cultuur en gezelligheid samen komen.
Dat er in het Veemarktkwartier een gezellig stukje Tilburg ontstaat bleek uit de getoonde beelden en de mooie brochure die op de avond getoond werden. Onder de inschrijvers van de Woonsalon is een fiets verloot die door Toine Naber gisterenavond uitgereikt is. Van de Ven is erg tevreden over de opkomst en heeft er vertrouwen in ook hier weer een toonaangevend project te kunnen realiseren.

45 appartementen voor diverse doelgroepen
De 45 appartementen variĆ«ren in Pakhuis West van 60 m² tot 90 m² en zijn geschikt voor verschillende doelgroepen De appartementen zijn verdeeld over 9 bouwlagen. Het merendeel van de woningen bestaat uit 2-kamer en een aantal 3-kamerappartementen.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -