Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

10 november 2015

Anoniem

Veemarktkwartier krijgt er prachtige appartementen bij

In het Veemarktkwartier ontstaat een gezellig stukje Tilburg, the place to be! Creativiteit, cultuur en gezelligheid ontmoeten elkaar. Naast de renovatie en uitbreiding van Poppodium 013, de nieuwbouw van Avec en de Plint wordt nu ruimte gemaakt voor de bouw van een stoer appartementengebouw, Pakhuis West.

Pakhuis West bestaat uit 45 appartementen op een plint van circa 500 m2 commerciële ruimte en staat in het hart van het Veemarktkwartier. De 500 m2 commerciële ruimte bevindt zich op de begane grond. Er zijn plannen voor de vestiging van onder andere horeca en detailhandel.


Voel je thuis in het bruisende hart van de stad
De 45 appartementen variëren in Pakhuis West van 60 m² tot 90 m² en zijn geschikt voor verschillende levensfases. Niet alleen de jonge creatieveling kan terecht in Pakhuis West, maar ook de vijftig plusser die zich op zijn plek voelt in het bruisende hart van de stad. De appartementen zijn verdeeld over 9 bouwlagen. Het merendeel van de woningen zal bestaan uit 2-kamer en een aantal 3-kamerappartementen. Verwacht wordt dat in de eerste helft van 2016 kan worden gestart met de bouw.

Inschrijven kan nu op de site.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -