Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

19 mei 2015

Anoniem

Eerste woningen in wijk Den Bogerd gaan in verkoop

Het project Den Bogerd is in verkoop! De opkomst op tweede pinksterdag was groot; er zijn veel brochures opgehaald. Midden in het weiland was een groots opgezette picknick georganiseerd met allerlei lekkere producten van ‘Goei Eete.’ Bezoekers konden kiezen uit een breed assortiment aan heerlijkheden uit de directe omgeving. Ook aan de kinderen werd gedacht; er stond een ijscokraam, ranja koe, een enorme stormbaan/luchtkussen en een grote groep kinderen hebben zelfs met een professionele huttenbouwer een enorme hut gebouwd.Het project heeft een lange aanlooptijd gehad waarin het stedenbouwkundig plan is ontwikkeld en de benodigde bestemmingsplanprocedure is doorlopen. Maar nu is het toch echt zo ver! In fase I van Den Bogerd worden 32 woningen en twee bouwpercelen te koop aangeboden. Het aanbod is divers: moderne bungalows, ruime tweekappers en hoek- en rijwoningen met flinke achtertuinen.

De ontwikkelaar van Van der Weegen: “Samen met onze partners Jansen Bouwontwikkeling uit Wijchen en de gemeente Tilburg hebben we er een mooi plan van gemaakt. De eerste nieuwe wijk in Den Bogerd is ruim opgezet met veel groen in diverse deelgebieden. In het plan worden o.a. 2 nieuwe parken aangelegd: 1 in het verlengde van het park Ter Roomley en 1 nieuw bospark met een diversiteit aan bomen. Het park Ter Roomley wordt bij aanvang van fase I al aangelegd. Zo krijgen de nieuwe bewoners direct een mooi park om over uit te kijken, in te wandelen en in te spelen. De woningen in fase I liggen in het deelgebied de Lanen en zijn van de hand van Bedaux de Brouwer Architecten. De voor dit bureau kenmerkende architectuur past goed bij Den Bogerd.”

Er is veel belangstelling voor de verschillende woningtypen. Inmiddels komen de optieformulieren binnen. Tot 1 juni kunnen geïnteresseerden hun optieformulier indienen bij de makelaars Lelieveld in Oisterwijk of Van de Water in Tilburg. Vanaf 2 juni vindt de toewijzing plaats. De optanten ontvangen persoonlijk bericht.

Kijk voor meer informatie over dit project op http://www.den-bogerd.nl/.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -