Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

11 juni 2015

Anoniem

Aanbieding Puijacker: woningen waar je niets meer aan hoeft af te werken

Terwijl steeds meer bewoners van de eerste delen van project Puijacker hun intrek nemen in de wijk, start de verkoop van de volgende fase van het project. Langzaam verandert het gebied van een textielfabriek in een sfeervol wijkje. Straten zijn grotendeels aangelegd en de wijk nadert zijn voltooiing.


Kant-en-klaar woningenDe koper die nu koopt, valt helemaal met zijn neus in de boter! De nieuwe woningen worden namelijk opgeleverd inclusief super-de-luxe keuken en badkamer. Het is zelfs zo dat de huizen kant-en-klaar opgeleverd kunnen worden. Dat betekent direct na de oplevering genieten! Dankzij een unieke samenwerking kan je huis woonklaar opgeleverd worden. Wanden geschilderd, vloer gelegd, gordijnen voor het raam en meubels geplaatst. Compleet met trendy accessoires! En dat alles samen uitgezocht met een speciaal opgeleide wooncoach.
InspiratiemagazineSpeciaal voor dit concept heeft Van de Ven een Puijacker inspiratiemagazine gemaakt, helemaal afgestemd op de woningen. Je kunt van tevoren al idee├źn op doen voor de inrichting van je woning.
Start verkoop 13 juniOp zaterdag 13 juni gaan de 32 woningen van Puijacker in verkoop! Drie-laagse woningen voor een prijs vanaf € 207.500,- v.o.n. Op die dag is de speciaal ingerichte modelwoning aan de Stellenboschlaan 13 van 10.00 tot 11.30 uur geopend.

Meer informatie over de woningen en het inspiratiemagazine vind je op www.puijacker.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -