Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

8 januari 2015

Anoniem

Verkoop woningen Koolhoven-Buiten loopt voorspoedig

Na de afronding van Koolhoven West en een flinke adempauze vanwege de herontwikkeling van Koolhoven Buiten, in combinatie met de crisis op de woningmarkt, werden in juni 2013 eindelijk de eerste woningen in Koolhoven Buiten in verkoop gebracht.

VOF Koolhoven bracht in eerste instantie 33 woningen van plan Buitenhof (fase 1) in verkoop. Al snel bleek dit een schot in de roos. Vanwege de grote belangstelling is in korte tijd besloten fase 1 uit te breiden met 8 luxe tweekappers/vrijstaande woningen naar 41 woningen. Nu 1,5 jaar later, en inmiddels een eveneens succesvolle verkoop van nog eens 30 woningen verder (fase 2 en 3), ontstaat een mooie wijk, met een groot aantal luxe woningen.

De bouw is volop in uitvoering. De eerste woningen zijn inmiddels volledig waterdicht, de afbouw is gestart en volgens prognose worden medio april de eerste woningen opgeleverd. Voor de zomervakantie zullen naar verwachting alle woningen van de 1e fase bewoond zijn.

Naar aanleiding van de succesvolle verkoop van plan Buitenhof fasen 1 t/m 3 is VOF Koolhoven inmiddels ook volop bezig met de verkoopvoorbereiding voor de twee laatste fasen (4 en 5) in dit populaire deelplan in Koolhoven Buiten. Heb je belangstelling voor een rijwoning, een hoekwoning, een luxe tweekapper of geschakelde woning? Volg de nieuwsberichten van TilburgWoont of schrijf je in via www.woneninkoolhovenbuiten.nl.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -