Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

4 oktober 2016

Anoniem

Veel belangstelling voor nieuwe fase in Aan de WaterkantOp 29 september is om 17.00u het startsein voor de verkoop blok E van project Aan de Waterkant gegeven. Tijdens de bijeenkomst op het Stadsstrand waren de afbeeldingen en plattegronden van de woningen te zien en was er ruimte tot het stellen van vragen.
Grote belangstelling overtreft alle verwachtingen
Net als in de vorige blokken wordt er in blok E een grote diversiteit in afmeting, woonlagen, gevelkleur en gevelindeling aangeboden. De interesse tijdens de manifestatie en het aantal binnenstromende inschrijvingen in de afgelopen dagen, overtreft alle verwachtingen.
Laatste bijeenkomst op Stadsstrand
Het was daarnaast een memorabele bijeenkomst omdat het de laatste keer was dat een feestelijk moment als dit gevierd kon worden op het Stadsstrand. Het Stadsstrand gaat verdwijnen maar er komt wel iets leuks voor in de plaats. Dit blijft nog even een verrassing.
Inschrijven uiterlijk 16 oktoberMeer informatie over de woningen van blok E is te vinden op de site en via De Bont Makelaardij, tel. 013-5801867. Om in aanmerking te komen voor een woning in blok E kan het inschrijfformulier van de website worden gedownload en uiterlijk 16 oktober a.s. per mail geretourneerd worden naar info@aandewaterkant.nl. Op 17 of 18 oktober neemt De Bont Makelaardij contact op om te bespreken of de woning naar keuze ook definitief kan worden gereserveerd.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -