Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 oktober 2016

Anoniem

Hoogste punt bereikt eerste fase Den Bogerd

De eerste fase in het project Den Bogerd in Udenhout heeft het hoogste punt bereikt. Volgens goed Brabants gebruik wordt dat samen met de bouwers gevierd! De boterhammen konden in de broodtrommel blijven want op de bouwplaats werden tijdens de lunch friet en kroketten geserveerd.
Het was even dringen voor de kar maar binnen de kortste keren was iedereen voorzien van een ruime portie.


Veel belangstelling
Sinds 8 september is ook de tweede fase van Den Bogerd in de verkoop. Voor het project is veel belangstelling de meeste woningen zijn in optie en er zijn al diverse contracten getekend.Een woordvoerder van Van der Weegen Bouwgroep meldt “de optanten zijn serieus, na een gesprek met de makelaars gaat het merendeel direct tot ondertekening over”.
Start verkoop 2e fase tijdens de Woonsalon

Reden voor de ontwikkelcombinatie, van der Weegen Bouwgroep en Jansen Bouwontwikkeling, om ook direct de volgende fase in de verkoop te brengen. Tijdens de Woonsalon op 4 en 5 november kunnen ge├»nteresseerden zich inschrijven. “Het zou mooi zijn als we bij oplevering van de eerste fase direct kunnen starten met de bouw van de tweede fase, als de verkopen zo goed blijven lopen, zit dat er beslist in!”

Meer weten? Kijk op www.den-bogerd.nl of kom langs in onze stand op de Woonsalon!

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -