Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

26 september 2016

Anoniem

Blok E in Aan de Waterkant gaat in verkoop

Op donderdag 29 september tussen 17.00 en 19.00 uur start de verkoop van blok E, van het project Aan de Waterkant. De bijeenkomst vindt plaats op het Stadsstrand aan de Twentestraat in Tilburg.

Aanvang realisatie 4e woonblok
Blok E is duidelijk een zusje van de reeds gerealiseerde woningen en alweer het vierde woonblok van het project Aan de Waterkant waarmee Triborgh aanvangt.

Nog maar enkele woningen beschikbaar in blok C
De woningen in Blok A van het project zijn al geruime tijd bewoond, Blok B wordt binnenkort opgeleverd en in september is de aannemer met de bouw van Blok C gestart. “Er zijn in blok C nog maar enkele woningen beschikbaar en de interesse voor dit project zo groot dat we starten met de verkoop van Blok E”, aldus Chantal Gulickx, directeur van Triborgh Gebiedsontwikkeling.

Grote diversiteit aan woningtypen, 37 woningen
Blok E bestaat uit 37 grondgebonden woningen met een vanaf prijs van € 205.500, - v.o.n., waarbij wederom een grote diversiteit aan woningtypen, gevelindelingen, aantal verdiepingen en afmetingen wordt gemaakt. Alle woningen hebben een royale stadstuin en een aantal woningen krijgt een priv├ę parkeerplaats. Ook in het openbaar gebied is voldoende parkeergelegenheid. Wonen in de Piushaven is door de diversiteit in woningtypen passend en bereikbaar voor een grote groep woningzoekenden. 

Verkoop vindt plaats via De Bont Makelaardij uit Tilburg.
De ligging van het gebied is ideaal. Aan het Wilhelminakanaal met uitzicht op natuurgebied Moerenburg en vlakbij de stadse gezelligheid van de bruisende Piushaven.

Start verkoop 29 september
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 29 september a.s. vanaf 17.00 uur op het Stadsstrand. Zij kunnen terplekke de gerealiseerde woningen bekijken en de verkoopbrochure ophalen. Na 29 september is alle informatie over de woningen in Blok E ook te vinden op de website. en via De Bont Makelaardij, tel. 013-5801867.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -