Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 september 2016

Anoniem

Start verkoop Den Bogerd Fase 2 druk bezocht

De start verkoop van de tweede fase van het woningbouwproject Den Bogerd op 8 september is goed bezocht. Al een half uur voor de officiƫle start om 17.00 uur kwamen de belangstellenden het terrein opgelopen en binnen enkele minuten ontstond er een gezellige drukte.

Gevarieerd publiek
De tweede fase waarin de ontwikkelaars Jansen Bouwontwikkeling en Van der Weegen Bouwontwikkeling tweekappers, rijwoningen, bungalows en enkele kavels aanbieden, bracht een gevarieerd publiek op de been. Veel jonge mensen voor de rijwoningen en tweekappers, kopers van 40 plus voor de kavels en zestig plussers voor de bungalows uit het plan.

Ontwerp Thomas Bedaux
De ontwerpen van de woningen zijn, net als in fase 1 van de hand van Thomas Bedaux van architectenbureau Bedaux de Brouwer uit Goirle. Van der Weegen meldt; “de ontwerpen van Thomas zijn in fase 1 goed gewaardeerd, voor ons een goede reden om de samenwerking voort te zetten.
Daarnaast vinden we de samenhang in de wijk belangrijk. Het is een ander ontwerp maar de woningen sluiten naadloos aan bij de woningen die we er nu realiseren.”

Inschrijven tot 15 september
Diverse belangstellenden maakten ter plekke meteen een keuze, de makelaars telden dan ook diverse inschrijvingen aan het eind van de bijeenkomst. Een aantal aanwezigen wilden de verkoopstukken thuis in alle rust bestuderen. Inschrijven op het project kan nog tot 15 september, daarna zullen de woningen en kavels door middel van loting worden toegewezen, het blijft dus nog even spannend.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -