Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 september 2016

Anoniem

Nieuwe fase van Hoge Hoek in verkoop: Elegance

Begin september 2016 is de verkoop van het nieuwe deelplan Elegance van nieuwbouwproject Hoge Hoek te Berkel-Enschot van start gegaan. Het deelplan omvat een gevarieerd aanbod qua woningtypes als qua architectuur en gevelbeelden.
Diverse woningtypes
Elegance kenmerkt zich door bijzonder grote woningen op eveneens grote percelen. Ook in Elegance is weer gekozen voor een diversiteit aan woningtypes. Zo zijn er herenhuizen in een blok van 5 en 4, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.
De nieuwbouwwoningen hebben een grootte die we bij de andere deelplannen veelal nog niet eerder zagen. Qua architectuur sluit het plan aan bij de deelplannen Florence en Toscana . Ook hier zijn de woningen weer heel divers en veelal uniek. De woningen zijn door middel van diverse indelings- en uitbreidingsopties en de afbouwpakketten, geheel op maat te maken.


Ligging EleganceDe 15 woningen van Elegance liggen in bouwblok 01 van nieuwbouwproject Hoge Hoek. Dit is het laatste van de 3 meest zuidelijk gelegen bouwblokken van Hoge Hoek, dat is ontwikkeld. Het blok ligt tegenover de woningen van blok 02 van deelplan Florence, tegenover enkele woningen van blok 04 en 05 en tegenover een recent gerealiseerde villa.

  • Elegance biedt o.a. het volgende:
  • Gevarieerd en veelal uniek woningaanbod
  • Echt grote én mooie woningen op ruime percelen
  • Het merendeel van de wijk is al gerealiseerd 
  • Ligging nabij Tilburg
  • Bekijk het actuele aanbod van de diverse woningen op de site.

Open Huis vrijdag 9 september
Heeft u belangstelling? Op vrijdag 9 september van 17.00 tot 18.30 uur kunt u het Open Huis bezoeken aan de Korenmolen 44 te Berkel-Enschot. U kunt de modelwoning bekijken en uw vragen stellen over de woningen in het nieuwe deelplan van Hoge Hoek.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -