Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

17 augustus 2016

Anoniem

Eerste fase Den Bogerd verkocht, maar meer in het verschiet

In het project Den Bogerd worden circa 380 woningen gerealiseerd. Spelen, wandelen en wonen voor liefhebbers van ‘t buitenleven met de stad om de hoek.

Fase 1 uitverkocht!
De belangstelling voor de eerste fase van Den Bogerd, 32 woningen, was groot. Op dit moment is er nog slechts 1 woning in optie, de overige woningen zijn allen verkocht.De bouw is inmiddels in volle gang, het hoogste punt is onlangs uitgebreid met de kopers gevierd en inmiddels staat nu de verkoop van de tweede fase op stapel.
Verkoop fase 2 start op 8 septemberOp 8 september vindt er op de locatie de officiƫle start van de verkoop van de tweede fase plaats. Ook voor de tweede fase wordt er door de ontwikkelcombinatie Van der Weegen en Jansen Bouwontwikkeling weer samen gewerkt met Bedaux de Brouwer Architecten.

“De woningen uit de eerste en tweede fase liggen beiden in hetzelfde deelgebied en vormen samen een gezellige buurt.” Daarnaast waren kopers uit de eerste fase duidelijk gecharmeerd van de architectuur, voor ons was de keuze om de woningen opnieuw door het bureau te laten ontwerpen snel gemaakt.”

In de tweede fase worden tweekappers, rijwoningen en enkele patiobungalows gerealiseerd.

Voor meer informatie kijk op de site.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -