Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

25 juli 2016

Anoniem

Veel bezoek voor tweede fase Noorderstreek

De vele inschrijvers van het project De Noorderstreek hebben even geduld moeten hebben maar afgelopen zaterdag, 23 juli, ging fase 2 dan eindelijk in verkoop, en de opkomst was groot.

200 bezoekers
Meer dan 200 mensen trotseerden de warmte en brachten een bezoek aan de bouwlocatie. Er werd enthousiast gereageerd op het woningaanbod.. Maar liefst 8 verschillende types tussen- en hoekwoningen, voor elk wat wils. Ook waren er veel positieve reacties op de woonmodule, middels deze module kunnen kopers hun huis helemaal naar wens maken met allerlei optiemogelijkheden.

Er werden door belangstellenden zelfs al optieformulieren ingeleverd om zoveel mogelijk kans te maken op een woning naar wens.


Verdeling kavels 29 juli
Tot 29 juli 12.00 uur hebben geĆÆnteresseerden de tijd om hun voorkeur aan te geven voor een kavel. Op 29 juli worden de kavels verdeeld en waar nodig wordt geloot. Volgende week zullen de potentiĆ«le kopers hierover bericht krijgen.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is blij met zoveel enthousiasme. Meer informatie over het project en de woonmodule vind je op de website van Noordestreek.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -