Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

25 mei 2016

Anoniem

Startmanifestatie Buitengoed Nieuwe Warande

Ruimte voor Ruimte brengt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de locatie Tilburg Oostkamer. Het bestemmingsplan van deze unieke locatie is inmiddels onherroepelijk geworden. Buitengoed Nieuwe Warande is nu de officiële naam van deze ruime villawijk waar circa 165 bouwkavels worden ontwikkeld in het landelijke gebied tussen Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot.Verkoop 25 villakavels
De verkoop van de eerste 25 villakavels laat niet lang meer op zich wachten. De 25 villakavels die in de 1e fase van Buitengoed Nieuwe Warande worden uitgegeven, variëren in grootte vanaf ca. 700 m2 tot ca. 5.000 m2 met koopsommen vanaf € 250.000 vrij op naam. Voor bijna alle kavels geldt dat u er welstandsvrij op mag bouwen.

Startmanifestatie zondag 26 juni 
 U bent van harte uitgenodigd voor de officiële startmanifestatie die wordt georganiseerd op zondag 26 juni a.s. Aanmelden hiervoor kan per mail. Tijdens de startmanifestatie zet u zelf de eerste stappen in het gebied om een goede indruk te krijgen van de locatie.

Verkoopprocedure 
Vanaf 26 juni a.s. zijn de verkoopbrochure, prijslijst, koperscontractstukken en inschrijfformulieren beschikbaar. Inschrijfformulieren kunnen van 27 juni tot en met 11 juli ingevuld worden. Op het inschrijfformulier kunt u de kavel van uw keuze kenbaar maken. De rangvolgorde voor de toewijzing van de kavels wordt in week 28, indien nodig, door notariële loting bepaald.

 Meld u aan! 
Heeft u interesse in een villakavel op Buitengoed Nieuwe Warande en wilt u de startmanifestatie bijwonen? Meld u zich dan voor 1 juni a.s. per e-mail aan. Kijk voor meer informatie over Ruimte voor Ruimte op de site. Meer weten? Heeft u nog specifieke vragen over dit bijzondere project, neem dan contact op met Marij-Ellen Smits. Zij is uw directe contactpersoon binnen Ruimte voor Ruimte en is rechtstreeks te bereiken op nummer: 06 – 53 19 15 15.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -