Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

5 juli 2016

Anoniem

Verkoop op toplocatie in De Reeshof van start

In de wijk Dalem in de Reeshof, gelegen aan natuurgebied De Dongevallei is de verkoop gestart van de eerste energieneutrale huizen van Tilburg.

Energieneutraal
De huizen gaan hun eigen energie opwekken met behulp van aardwarmte en zonnepanelen. Dat maakt een aansluiting op de stadsverwarming overbodig.The Commons
Het plan met de naam The Commons is de afgelopen maanden bedacht samen met een groep van toekomstige kopers. Ze vroegen de architecten om moderne woningen te ontwerpen, met minimaal onderhoud en maximaal uitzicht op het natuurgebied. De groep meedenkers heeft als eerste de gelegenheid gekregen om een huis te kopen. De overige huizen, in totaal 10, zijn nu in de vrije verkoop. Het gaat om acht bungalows en twee ruime gezinswoningen.

Wonen in de natuur met alle voorzieningen binnen bereik
De huizen worden verkocht door OMM Makelaars. Makelaar Karin Meier Mattern is enthousiast over het nieuwe project: “We hebben kopers echt iets te bieden. De huizen komen straks in letterlijk in de natuur te liggen maar toch zijn alle voorzieningen dichtbij. Albert Heijn ligt bijvoorbeeld op loopafstand. En dat je als koper straks geen stookkosten meer hebt, is natuurlijk ook een grote plus!”

Startbouw begin 2017
Het plan is om begin 2017 met de bouw van de woningen gaat starten. Meer informatie over het project op de website www.thecommons.nl of via OMM Makelaars: 013-7 504 504.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -