Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 mei 2016

Anoniem

Appartementengebouw Aan de Waterkant krijgt vorm

Op maandag 23 mei 2016 heeft tekenaar Jan Metz aan de hand van schetsontwerpen verbeeldende tekeningen gemaakt.

In het project Aan de Waterkant in de Piushaven komt een nieuw appartementencomplex dat weids uitkijkt over het water richting het natuurgebied Moerenburg.
De architect van het complex, Diederen Dirrix uit Eindhoven, heeft een schetsontwerp van het nieuwe gebouw gemaakt dat door tekenaar Jan Metz wordt verbeeld. Jan Metz heeft ruim dertig jaar ervaring in architectuur en stedenbouw en houdt zich sinds 15 jaar vooral bezig met ruimtelijk ontwerp en verbeelding. Voorafgaand aan de tekensessie heeft Jan, samen met de projectontwikkelaar van Triborgh Gebiedsontwikkeling, een bezoek gebracht aan het project om de positie van het gebouw in relatie met de omgeving te beleven.

4 juni start werving kopers
Op de dag van de bouw op 4 juni start Triborgh Gebiedsontwikkeling op de locatie van het project Aan de Waterkant met de werving van kopers voor de appartementen in het gebouw. Een medewerker van Triborgh meldt; “we willen graag vroegtijdig met de kopers aan tafel. Het is de bedoeling om samen met de architect in een aantal werksessies tot een definitief ontwerp te komen. Door deze aanpak kunnen de wensen van de kopers in het ontwerp worden meegenomen.”

Interesse?
Geïnteresseerden voor de ontwerpgroep kunnen zich aanmelden via s.dekkers@triborgh.nl. Geïnteresseerden die niet aan de ontwerpgroep willen deelnemen maar zich wel voor de appartementen willen inschrijven kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website.


TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -