Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 juni 2015

Anoniem

Elke zaterdag open huis bij Puijacker-project in Tilburg

Er zijn 32 woningen in de verkoop in PuijAcker. De woningen liggen midden in de wijk en bestaan uit: 24 tussenwoningen en 8 hoekwoningen verdeeld over twee typen: type Laer en type Lint. Beide type woningen hebben dezelfde indeling, maar verschillende gevels. De eindwoningen van type Lint zijn iets ruimer dan de tussenwoningen. De woningen op de uiterste twee hoeken hebben een dwarskap en zijn nog ruimer.

Er zijn veel uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw achter, dakkapellen en schuifdeuren. Parkeren kan bij beide types voor de woning. De woningen zijn zeer luxe afgewerkt met een mooie keuken en badkamer.

Kant-en-klare oplevering
Indien gewenst kunt u de woning nog meer af laten werken. Wij zorgen dan dat de woning volledig geverfd, met een prachtige vloer, voorzien van sfeervolle raambekleding en van boven tot beneden professioneel ingericht compleet met trendy accessoires wordt opgeleverd. Speciaal voor dit project is een trendy Puijacker inspiratiemagazine gemaakt. Vraag het magazine aan op www.puijacker.nl.

Sfeer proeven
Kom dan eens kijken in de modelwoning aan de Stellenboslaan 13 waar de foto’s op deze pagina’s zijn gemaakt. Je kunt er terecht op zaterdagen van 10.00 tot 11.30 uur. Een afspraak maken hoeft niet.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -