Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

2 november 2023

Janneke de Bruine

Ruime gezinswoningen

Berk & Hout is een nieuwe kleine woonwijk tussen de Udenhoutseweg en de paardrijhal bij de Sportlaan in Udenhout. In de eerste fase van Berk&Hout komen 23 woningen voor zowel starters als doorstromers. De bouw is gestart. Er zijn nog slechts enkele woningen in het derde woongebouw beschikbaar!

Het derde woongebouw, genaamd Dorshoeve, bestaat uit vijf unieke en zeer ruime gezinswoningen. De fraaie landelijke locatie maakt deze hoogwaardig afgewerkte woningen extra bijzonder.De woningen hebben drie woonlagen en een schuine kap, ieder met een eigen berging in de achtertuin. Iedere woning heeft een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee of drie slaapkamers.


De ruime zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap en biedt de mogelijkheid voor een extra kamer. Aan de voorzijde van de woningen zorgt een priv├ęstoep voor de overgang van de woning naar het boerenerf. 


De Dorshoeve heeft ruim 120 m2 woonoppervlak met een v.o.n.-prijs vanaf € 485.000. Bekijk de plattegronden van de Dorshoeve op de website van Berk & Hout. 

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -