Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

15 februari 2023

Janneke de Bruine

Nu in verkoop: 5 woningen aan de Hoogvensestraat

In de Piushaven van Tilburg ontwikkelt Triborgh Gebiedsontwikkeling een kleinschalig nieuwbouwproject met 5 nieuwe woningen aan de Hoogvensestraat. 


De woningen hebben verschillende indelingsmogelijkheden. Al eens gedacht aan een aparte werkkamer of een beroep aan huis? Je woont hier midden in het centrum met een royale stadstuin op het zuiden, een berging en een achterom. Op het achterterrein is voor iedere woning een eigen privé parkeerplaats.


De woningen worden gasloos uitgevoerd, voorzien van een individuele warmtepomp met een bodembron voor verwarming en warmwateropwekking met de mogelijkheid tot koeling. Op de daken van de woningen zijn zonnepanelen aanwezig voor de opwekking van energie. Binnen voelt het altijd comfortabel aan dankzij de vloerverwarming in alle verblijfsruimtes. Dat is niet alleen aangenaam voor de voeten, het bespaart ook energie. En nergens in huis ontsieren radiatoren de wanden.

Meer informatie kun je bekijken op de website en heb je interesse? Stuur dan een mail naar Triborgh Gebiedsontwikkeling, onder vermelding van Hoogvensestraat.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -