Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

23 maart 2021

Janneke de Bruine

Voor de zomer start verkoop Berk&Hout

In het najaar 2020 is er archeologisch onderzoek verricht op de bijzondere locatie van Berk&Hout aan de rand van Udenhout. De archeologen van ARCHOL zijn nu de verzamelde gegevens aan het onderzoeken. In de tussentijd heeft de ontwikkeling van Berk&Hout niet stil gestaan.


De architect is bezig met het definitieve ontwerp van de 1e fase, bestaande uit 23 woningen verdeeld over vijf woonblokken. Binnenkort worden de definitieve ontwerpen gepresenteerd.

Start verkoop
Voor de zomer start de verkoop van Berk&Hout. Via de website kun je de verkoopbrochure en -prijzen bekijken en kun je inschrijven voor een optie op de woning van jouw voorkeur. Beide makelaars Peeters & Bouckaert en Oldenkotte beschikken dan ook over alle verkoopdocumentatie en staan je graag te woord bij vragen.

Tot die tijd is Triborg Gebiedsontwikkeling bezig met de laatste voorbereidingen voor start verkoop. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in via de website en je ontvangt een bericht zodra de definitieve ontwerpen gereed zijn. TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -