Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 december 2020

Janneke de Bruine

40 sociale huur eengezinswoningen in Berkel-Enschot

De overeenkomst is getekend. Bouwbedrijf Heijmans gaat voor TBV Wonen 40 eengezinswoningen bouwen in Koningsoord. Koningsoord in Berkel-Enschot vormt een nieuw dorpshart met woningen van een grote diversiteit. TBV Wonen verwelkomt de nieuwe bewoners – naar verwachting - eind 2021 in de woningen, die zeer geschikt zijn voor gezinnen.


Karakter van de woningen
De woningen hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder. Er worden zonnepanelen gelegd zodat het energieverbruik zeer laag is. Verder worden vloerverwarming en koeling aangelegd. Voor boodschappen kunnen bewoners terecht in het aangrenzende nieuwe winkelcentrum. Met de auto of de fiets zijn bewoners snel op de uitvalswegen richting Tilburg en omstreken.

Lagere woonlasten
De woningen zijn niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel. Bijkomend voordeel is dat de woonlasten voor de bewoners lager worden. Want minder energieverbruik merk je elke maand in je portemonnee. De huurprijs ligt rond de € 619,- per maand. De woningen zijn ontworpen door Omni Architecten uit Schijndel

Lees meer over de planning op de website van TBV Wonen.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -