Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

27 juli 2020

Janneke de Bruine

De verkoop van De Hoogheden deelplan 2 is gestart!


Het is eindelijk zover. De verkoop van De Hoogheden fase 2 in Berkel-Enschot is gestart. Vanaf nu kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur. Het aanbod van fase 2 bestaat uit herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen, boerderijwoningen en vrijstaande woningen. Keuze genoeg dus! In totaal worden er in deze fase 29 woningen verkocht. Benieuwd? Lees hier meer over de verschillende woningtypes.

Herenhuizen
De royale herenhuizen hebben een karakteristieke uitstraling. Een aantal types zijn voorzien van een garage (en) eigen parkeerplaats(en). De ruime woningen bieden jou en je gezin voldoende ruimte. Je woont al in één van deze herenhuizen vanaf € 369.000,- v.o.n. 


Twee-onder-één-kapwoningen
De karakteristieke twee-onder-één-kapwoningen in diverse stijlen zijn zeer ruim. Zo is er bijvoorbeeld een statige wit gekeimde twee-onder-één-kapwoning met een speelse indeling en gezellige hoekjes. Niet alleen beneden, maar ook boven zijn de woningen zeer royaal te noemen. Prijs vanaf € 490.000,- v.o.n. Boerderijwoningen 
Ben je op zoek naar een riante woning met een landelijk karakter? Dan is één van de boerderijwoningen misschien wel iets voor jou! De langgevelboerderij heeft een kenmerkende mansardekap, grote raampartij en bijbehorende luiken waardoor deze een karakteristieke uitstraling krijgt. De woningen zijn erg breed en zijn standaard voorzien van een aanbouw aan de achterzijde. De v.o.n. vanaf-prijs bedraagt € 589.000,-. 


Vrijstaande woningen
In deelplan bieden we in totaal 3 vrijstaande woningen aan op zeer ruime percelen. De woningen zijn groot genoeg voor jou en je gezin en door de diverse architectuur heb je genoeg keuze. Bekijk het aanbod op de website en zie welke woning bij jou past. Je woont al in een vrijstaande woning vanaf € 695.000,- v.o.n.


Ben je benieuwd naar alle woningen? Bekijk dan snel het complete woningaanbod op dehoogheden.nl en schrijf je vandaag nog in voor jouw droomwoning. 

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -