Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

23 april 2020

Janneke de Bruine

Tilburg heeft een nieuwe villawijk

Op 6 mei start de verkoop van het volgende deelplan met 10 bouwkavels in de mooiste villawijk van Brabant.
Al 95 kavels verkocht
Landelijk en helemaal zoals ú dat wilt. Dat kan in Buitengoed Nieuwe Warande, tussen Tilburg en Berkel-Enschot. Dit prachtige project van Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte gaat dit voorjaar de zesde fase in, een unieke kans om uw woondroom in vervulling te laten gaan. Er zijn al 95 kavels verkocht in Buitengoed Nieuwe Warande.

Deelplan 5a: 10 kavels
In totaal worden op Buitengoed Nieuwe Warande 165 kavels uitgegeven. Op deze kavels kunnen geïnteresseerden grotendeels welstandsvrij bouwen. Deelplan 5a bestaat uit 10 kavels met afmetingen die variëren in grootte van 700 tot 2.000 m2 met koopsommen vanaf € 289.000 vrij op naam.

Veel ruimte, veel groen
Buitengoed Nieuwe Warande wordt een landelijk gelegen nieuwe wijk voor villa's in het topsegment. Het plan is ruim van opzet met veel aandacht voor groen. Er worden pleintjes en bosplantsoenen gecreëerd en wandelpaden aangelegd o.a. langs de beek die door het gebied stroomt. In het midden van de wijk komt een weidepark dat dient als natuurlijke overgang naar het buitengebied. Aan de zuidkant van de wijk worden twee bosplantsoenen van samen 2.100 m2 aangeplant.

Meer informatie op www.uwbuitengoed.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -