Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

21 april 2020

Janneke de Bruine

Bouw van de Noorderstreek fase 4 gestart!

Afgelopen week is Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV gestart met de bouw van de vierde fase van “De Noorderstreek”. De Noorderstreek is gelegen ten noorden van het centrum, langs het Wilhelminakanaal, op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde. Fase 4 biedt 31 woningen voor een brede doelgroep en is verdeeld over vijf woningtypes. Momenteel zijn er nog drie woningen te koop, namelijk twee vrijstaande woningen en één twee-onder-één-kapwoning. Prijzen vanaf € 475.000,- v.o.n.
Inmiddels zijn de eerste drie fases van de wijk gerealiseerd en bewoond. De uitstraling en de sfeer van de wijk zijn al goed zichtbaar. De vierde en tevens laatste fase is gelegen langs het Wilhelminakanaal. Een groot voordeel van de Noorderstreek is dat de wijk op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Tilburg ligt.

Groenhypotheek
De woningen van De Noorderstreek fase 4 komen in aanmerking voor een Groenhypotheek. Om in aanmerking te komen voor een Groenhypotheek moet de woning aan drie voorwaarden voldoen: 

• De EPC van je nieuwbouwwoning moet 0,26 zijn of lager.
• De nieuwbouwwoning is gebouwd met 100% duurzaam hout.
• Binnen zes maanden na de start van de bouw is een Groenverklaring aangevraagd door de aannemer of projectontwikkelaar.

WAT IS EEN GROENHYPOTHEEK?
Een Groenhypotheek is een Annuïteitenhypotheek met een rentevaste periode van tien jaar. Tijdens deze eerste rentevaste periode krijg je 0,5% korting op je hypotheekrente over de eerste € 100.000,-.

Geïnteresseerd? Voor de beschikbaarheid en informatie over de woningen kijk op: www.denoorderstreek.nl Of neem contact op met de makelaar:

Transparant Makelaars 013 467 61 07 of Naber Garantiemakelaars 013 540 07 00.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -