Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

7 april 2020

Janneke de Bruine

De Bankier in verkoop!

Vanaf nú is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere appartementen in de nieuwe woontoren De Bankier aan de Spoorlaan in hartje Tilburg. De Bankier wordt op de plek van het voormalige bankgebouw van Van Mierlo & Zoon gebouwd.


Normaal gesproken wordt er een verkoopbijeenkomst georganiseerd maar dat is in deze tijd helaas niet mogelijk. De plattegronden, de prijzen en de brochure zijn nu allemaal te downloaden via de website. De verkoopbrochures worden op dit moment geproduceerd en zijn vanaf 8 april beschikbaar via de makelaars. De makelaarskantoren zijn geopend voor het ophalen van de brochure maar om drukte op de kantoren te voorkomen wordt iedereen gevraagd om vooraf even contact op te nemen met één van de makelaars.

Inschrijven tot en met 27 april
Inschrijven voor de appartementen kan tot en met maandag 27 april, 23.59 uur. Maak om in te schrijven een persoonlijk account aan via de website van De Bankier. In jouw persoonlijke acccount kun je 'digitaal inschrijfformulier' kiezen en invullen. Op dinsdag 28 april worden de appartementen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem.

Meer weten over de plattegronden?
De 50 koopappartementen kennen een enorme variatie aan plattegronden met verschillende woningtypen. Er is voor ieder wat wils, met een woonoppervlak van 64 m2 tot 248 m2, vanaf  € 249.000,- v.o.n.
Informatie en vragen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de makelaars: Van de Water makelaars (013 595 2952) of Hart van Brabant Makelaardij (013 583 5000).

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -