Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

12 november 2019

Janneke de Bruine

16 November start verkoop de Noorderstreek fase 4!

Zaterdag 16 november is het zover! Dan start Van de Ven Bouw en Ontwikkeling met de verkoop van fase 4 van de Noorderstreek! Fase 4 biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen aan de zijde van het Wilhelminakanaal. Er komen 31 woningen, verdeeld over vijf woningtypes waarbij veel variatie mogelijk is.
De verkoopprijzen per woningtype zijn:
  • Tussenwoningen vanaf € 267.500,- v.o.n.
  • Hoekwoning vanaf € 329.000,- v.o.n.
  • Hoekwoning met garage vanaf € 349.500,- v.o.n.
  • Twee-onder-één kapwoningen vanaf € 389.500,- v.o.n.
  • Vrijstaand geschakeld vanaf € 525.000,- v.o.n.

Korting op de hypotheekrente!
De woningen komen in aanmerking voor een Groenhypotheek. Met een Groenhypotheek krijg je als koper korting op de hypotheekrente!
Om in aanmerking te komen voor een Groenhypotheek moeten de woningen aan een aantal voorwaarden voldoen. Eén ervan is dat de EPC waarde niet hoger mag zijn dan 0,26. Meer informatie hierover vind u in de “Wonen op smaak” brochure die op zaterdag 16 november wordt uitgereikt.

Start verkoop
Inmiddels zijn de eerste 3 fases van De Noorderstreek gerealiseerd en bewoond. De uitstraling en de sfeer van de wijk zijn al zichtbaar. U bent van harte uitgenodigd voor de start verkoop van deze nieuwe fase. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kunt u op uw gemak het plan bekijken en staat het verkoopteam u graag te woord om vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie. Tevens ligt dan de Noorderstreek ‘Wonen op Smaak’ brochure voor u klaar!

Tijdens de verkoopdag kunt u via een inschrijvingsformulier uw voorkeur voor één of meerdere woningen aangeven. Dit formulier kunt u ook op een later tijdstip inleveren. Na de sluitingsdatum wordt u door de makelaar uitgenodigd voor een gesprek indien er een woning van uw voorkeur beschikbaar is. Op het inschrijfformulier wordt de gehele verkoopprocedure uitgelegd.

Geïnteresseerd?
Breng dan op zaterdag 16 november tussen 10 en 1 uur een bezoek aan de "huiskamer" van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV aan de Haya van Somerenstraat 4-01 te Tilburg.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -