Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

22 oktober 2019

Janneke de Bruine

Verkoop fase 6 is gestart


Wonen rondom je eigen park. Tussen de bomen en het groen. Met volop ruimte voor kinderen om heerlijk te spelen. In een nieuwbouw huis in jaren 30-stijl of juist heel modern. Met een gezellig winkelcentrum en een goede supermarkt in de buurt. Maar ook sportfaciliteiten, een fijne school en dagopvang. Zou dat niet heerlijk zijn? Het kan in Park Centraal, aan de uiterste westrand van Tilburg.Start verkoop
Op maandag 21 oktober is de online verkoop gestart van 22 woningen in fase 6. Stijlvolle woningen in jaren ’30 architectuur afgewisseld met een moderne stijl. Samen met de groene parkomgeving zorgt dit voor een fraai beeld, hier wil je wonen!

Het woningaanbod in fase 6 bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool en Honingklaver met een woonoppervlakte van 161m2 tot maarliefst 172 m2. Vrijwel alle woningen worden uitgevoerd met een erker op de begane grond en de meeste woningen hebben ook standaard een garage. Prijzen vanaf €389.950,- vrij op naam.

Daarnaast komen er ook 10 rij- en hoekwoningen van het type Campanula en Dotterbloem. De prijzen voor de tussenwoningen beginnen op €279.950,- vrij op naam.

In ieder geval worden alle woningen standaard comfortabel en duurzaam door de toepassing van een combiwarmtepomp, pv-panelen en vloerverwarming en -koeling. Dat is goed voorbereid op de toekomst! Interesse? Schrijf je hier in!

Meet & Greet - donderdag 24 oktober a.s.
Op donderdag 24 oktober a.s. ben je van harte welkom op de Meet & Greet voor Park Centraal fase 6 om nader kennis te maken met het plan. Alle betrokken partijen zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Datum:
Donderdag 24 oktober a.s.

Locatie:
Basisschool De Boemerang
Rijperkerkstraat 2, Tilburg

Tijdstip:
17:00 – 19:30 uur

Meer informatie: www.woneninparkcentraal.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -