Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

9 november 2019

Janneke de Bruine

Succesvolle woonbeurs Woonsalon

Direct al bij de opening, afgelopen zaterdag 26 oktober, vulde de beursvloer van de Woonsalon zich met veel enthousiaste bezoekers. Hier kwam geen verandering meer in. Tot het einde bleven de mensen binnen lopen. Er kwamen zelfs na sluitingstijd nog enkele bezoekers een kijkje nemen op de beursvloer.



“Ik ben erg blij met het groot aantal bezoekers. Het waren er dit jaar meer dan 800.”, vertelt Janneke de Bruine van eQmarketing, organisator van de Woonsalon. “Naast dat we één keer per jaar de woonbeurs organiseren, delen we ook al het woonnieuws in de regio Tilburg via de website en social media kanalen van TilburgWoont.nl. Veel mensen volgen ons en bezoeken de beurs om op de hoogte te blijven; hier is duidelijk behoefte aan”.

Tijdens de 7e editie van de woonbeurs waren er veel aanbieders van nieuwbouwwoningen en bouwkavels aanwezig. Daarnaast konden bezoekers vrijblijvend advies inwinnen over zelfbouw, verbouw, financiën, verduurzamen van de woning en veilig langer thuis wonen. De beursvloer was opgebouwd op het plein van Seats2Meet, in de LocHal. De nieuwste eyecatcher in de Spoorzone van Tilburg. Met veel licht en ruimte op het plein was het een prettige omgeving voor zowel de bezoekers als de deelnemers van de Woonsalon.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -