Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

1 april 2019

Janneke de Bruine

Tilburg heeft een nieuwe villawijk

Op 2 april start de verkoop van het volgende deelplan van Buitengoed Nieuwe Warande met 14 bouwkavels.
Wonen in de mooiste villawijk van Brabant. Landelijk en helemaal zoals ú dat wilt. Dat kan in Buitengoed Nieuwe Warande, tussen Tilburg en Berkel-Enschot. Dit prachtige project van Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte gaat dit voorjaar de derde fase in, een unieke kans om uw woondroom in vervulling te laten gaan. Er zijn al 70 kavels verkocht in Buitengoed Nieuwe Warande.

Deelplan III: 14 kavels
In totaal worden op Buitengoed Nieuwe Warande 165 kavels uitgegeven. Op deze kavels kunnen geïnteresseerden grotendeels welstandsvrij bouwen. Deelplan 3 bestaat uit 14 kavels met afmetingen die variëren in grootte van 826 tot 1.963 m2 met koopsommen vanaf € 300.000 vrij op naam.

Veel ruimte, veel groen
Buitengoed Nieuwe Warande wordt een landelijk gelegen nieuwe wijk voor villa's in het topsegment. Het plan is ruim van opzet met veel aandacht voor groen. Er worden pleintjes en bosplantsoenen gecreëerd en wandelpaden aangelegd o.a. langs de beek die door het gebied stroomt. In het midden van de wijk komt een weidepark dat dient als natuurlijke overgang naar het buitengebied. Aan de zuidkant van de wijk worden twee bosplantsoenen van samen 2.100 m2 aangeplant.

Inspiratieavond
Op 10 april a.s. organiseert Ruimte voor Ruimte een inspiratieavond in Kasteel Maurick te Vught. Deze avond biedt geïnteresseerden de gelegenheid om zich een beeld te vormen van het gebied en kennis te nemen van de (bouw)mogelijkheden. Ook kan er kennis worden gemaakt met diverse architecten en kan er met een virtual reality tour al virtueel door het plan worden gelopen. Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan op de website van Ruimte voor Ruimte (www.ruimtevoorruimte.com).

Meer informatie op www.uwbuitengoed.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -