Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

30 maart 2019

Janneke de Bruine

Start verkoop fase 5

Na het succes van voorgaande faseringen wordt er op donderdag 4 april a.s. om 12:00 uur gestart met de verkoop van 54 woningen in Park Centraal fase 5. Stijlvolle woningen in jaren ’30 architectuur afgewisseld met een moderne stijl. Samen met de groene parkomgeving zorgt dit voor een fraai beeld, hier wil je wonen! Er is gekozen voor een grote variĆ«teit aan woningtypen. De woonoppervlakte varieert tussen 110 m2 en 192 m2. Parkeren kan bij enkele woningen op eigen terrein of is slim opgelost in de vorm van parkeerhofjes. Erkers, garages, topgevels, alles komt voor in dit plan!

Koopsommen vanaf € 244.950,- vrij op naam.Park Centraal
Park Centraal biedt uiteindelijk ruimte aan 380 nieuwbouwwoningen aan de rand van de Reeshof in Tilburg. Onderscheidend is het ruim twee hectare grote park dat van noord naar zuid door het hele plangebied loopt. De meeste woningen worden gerealiseerd in jaren dertig stijl; enkele andere in een contrasterende, moderne stijl.


Duurzaam en klimaatbestendig wonen
Alle woningen worden gasloos opgeleverd en voorzien van een duurzaam energiesysteem met een warmtepomp en zonnepanelen. Bewoners kunnen daarmee genieten van duurzaam en comfortabel wonen. Het regenwater wordt niet afgevoerd via het riool, maar wordt afgevoerd naar een park. Met de inrichting van het park, dat fungeert als waterbuffer, is hiermee rekening gehouden in de vorm van onder andere wadi’s. Dat zijn verzamelplaatsen waar regenwater kan infiltreren in de bodem of vertraagd kan worden afgevoerd naar het oppervlaktewater. Dus ook wat betreft regenwaterafvoer is deze wijk gericht op de toekomst.

Meer weten? De makelaars van Van de Water vertellen je graag meer!
Kijk op www.woneninparkcentraal.nl of bel 013-5952970

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -