Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

14 juni 2017

Anoniem

Verkoop Park Centraal van start

De verkoop van het nieuwbouwplan Park Centraal gaat op vrijdag 16 juni van start. In de eerste fase worden door project- en gebiedsontwikkelaar AM 56 woningen gerealiseerd. In totaal worden er in Park Centraal circa 380 woningen gebouwd. De eerste fase wordt gerealiseerd tussen de Burgemeester Letschertweg, de Dalemdreef en de Soerendonklaan.


Online verkoopinformatie
Alle verkoopinformatie van de woningen is vanaf vrijdag 16 juni (17.00 uur) online beschikbaar. Belangstellenden worden vrijdag per e-mail geïnformeerd en ontvangen hierbij het inschrijfformulier. Alle informatie is daarnaast terug te vinden op de website www.woneninparkcentraal.nl. Vanaf vrijdag is het ook mogelijk om in te schrijven op de woningen van fase 1.

20 juni – Meet & Greet
Iedereen die belangstelling heeft kan een bezoek brengen aan de Meet & Greet. Alle betrokken partijen zijn op dinsdag 20 juni tussen 17.00 en 19.00 uur aanwezig in de Peerkes Hoeve in de Reeshof (Nijkerkstraat 1). Onder het genot van een drankje kunnen belangstellenden zich nader laten informeren. Hierbij zijn onder andere de BAM, die als aannemer betrokken is bij het project, de makelaars van het verkopende makelaarskantoor van der Water, de woonadviseurs van de BAM zijn er voor toelichting op de indelings- en inrichtingsmogelijkheden. Uiteraard is er ook een hypotheekadviseur voor financiële vragen.

Park Centraal fase 1
Aan de meest westelijke rand van de Reeshof wordt een bijzondere nieuwe wijk gebouwd: Park Centraal. Een groene nieuwbouwwijk met een grote diversiteit aan woningtypes met in hart van het plan een park. De grote diversiteit aan woningtypes wordt in de eerste fase gelijk duidelijk, het aanbod bestaat uit diverse rij- en hoekwoningen, herenhuizen, geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen en semi-bungalows. Prijzen vanaf circa € 217.500 vrij op naam inclusief parkeerplaats. De eerste fase bestaat uit 56 woningen, 12 hiervan zijn bestemd als vrije sector huurwoningen.

Start bouw en vervolg
AM verwacht eind dit jaar te starten met de bouw, indien er 70% van de eerste fase is verkocht. De werkzaamheden aan het park lopen gelijktijdig op met de bouw van de woningen.TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -