Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

19 juni 2017

Anoniem

Inschrijving Aan de Waterkant start 21 juni

Op woensdag 21 juni aanstaande start de inschrijving voor zeven ruime stadswoningen in blok F van het project Aan de Waterkant in de Piushaven. De woningen liggen prominent aan het Wilhelminakanaal met uitzicht op Natuurgebied Moerenburg. 


Het nieuwe woongebied in de Piushaven heeft haar succes al bewezen. De wijk is volop in ontwikkeling, het wordt er met de dag mooier! De eerste woningen worden met veel plezier bewoond en dinsdag 20 juni a.s. start de bouw van blok E, het vierde blok van Aan de Waterkant. Alle woningen uit dit blok zijn al verkocht. De karakteristieke architectuur van de woningen wordt ook doorgezet in de stadswoningen van blok F. Neem zelf een kijkje Aan de Waterkant en ervaar hoe bijzonder het is om hier te wonen.

Vanaf 21 juni is alle informatie van de woningen digitaal te downloaden via de website www.aandewaterkant.nl. De inschrijving loopt tot 29 juni. De verkoop loopt via De Bont Makelaardij, Willem de Rijkestraat 6 in Tilburg. Op 3 juli a.s. vindt de toewijzing van de woningen plaats.TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -