Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

23 februari 2017

Anoniem

Ook de tweede fase van Den Bogerd verkoopt succesvol

In de tweede fase van Den Bogerd zijn inmiddels 28 van de 32 woningen verkocht. Er zijn nog maar een paar twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Type C en D met 3 slaapkamers op de eerste verdieping, die optioneel op zolder zelfs uitgebreid kunnen worden tot vier of vijf kamers!


Start bouw tweede kwartaal 2017
Momenteel wordt de omgevingsvergunning voor het bouwen van de 32 woningen aangevraagd en wordt de aannemersselectie voorbereid. De bouw van de woningen zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 starten.

Groene wijk
De woningen worden aan de noordoostzijde van Udenhout, in de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen.

Ruimte voor een breed scala van woonwensen
De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder tweekappers, bungalows, rijwoningen, vrijstaande woningen en vrije bouwkavels.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -