Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

31 mei 2024

Janneke de Bruine

Bouwplaats woonzorgcentrum Zandstaete geopend tijdens Dag van de Bouw

Zaterdag 8 juni,  tijdens de Dag van de Bouw, stellen bouw- en infrabedrijven de bouwplaats open voor publiek. Zodat jij kunt ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van onder andere woningen en wegen. In Tilburg kun je de bouwplaats van Woonzorgcentrum Zandstaete bezoeken. 


Woonzorgcentrum Zandstaete bestaat uit 120 wooneenheden voor verpleegkundige zorg en 33 wooneenheden voor lichtere zorg. De wooneenheden zijn verdeeld over diverse gebouwen: een hoger gebouw van 10 verdiepingen en 2 omliggende gebouwen van 4 en 5 verdiepingen. Het woonzorgcentrum wordt gebouwd aan de Beneluxlaan / Baden Powellaan in Tilburg door bouwbedrijf Huybregts Relou voor zorgverlener De Wever. Het ontwerp is van architectenbureau Visser en Bouwman.

In gebied wordt op termijn ook Hospice 'De Zandsporen' gehuisvest. Het hospice krijgt een ingang aan de Everjachtlaan en staat los van de wooneenheden voor verpleegzorg. Wil je de bouwplaats van Woonzorgcentrum Zandstaete bezoeken? De bouwplaats is geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur. De ingang is aan de Everjachtstraat. Bekijk voor meer info de website Dag van de Bouw.

Dag van de Bouw is een initiatief van de branchevereniging Bouwend Nederland. 

Impressie woonzorgcentrum Zandstaete

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -