Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

1 december 2023

Janneke de Bruine

Binnenkort start verkoop Fabriekswoningen & Het Magazijn

Ja, het is zover! De verkoop van de Fabriekswoningen en appartementen in het Magazijn in de eerste fase van Fabriekskwartier gaat vanaf 4 december van start. 

De woningen en appartementen liggen op een prachtige locatie aan de Piushaven, op loopafstand van het stadscentrum, de dagelijkse boodschappen bij de AaBeFabriek en de rust van Moerenburg. 


Vanaf maandagavond 4 december staan alle verkoopdocumenten van de 9 Fabriekswoningen en Het Magazijn met daarin 8 appartementen online. Heb je na het lezen van de verkoopstukken vragen of interesse in een Fabriekswoningen of een appartement in Het Magazijn? Kom dan woensdag 6 december 2023 naar de informatiebijeenkomst van 16.00 tot 18.30 uur in het pand aan de Fatimastraat 41 (tegenover AaBe).Wil je inschrijven? Via de website www.fabriekskwartier.nl kun je een persoonlijke pagina aanmaken en je inschrijven voor een Fabriekswoning of appartement in Het Magazijn. Op 15 december worden de woningen, aan de hand van de ontvangen inschrijfformulieren, toegewezen. Wanneer er een woning voor je beschikbaar wordt je telefonisch geïnformeerd. Ook als er geen woning meer beschikbaar is dan wordt kenbaar gemaakt. 

Wonen in de nieuwe innovatieve woonwijk Fabriekskwartier is wonen in de geborgenheid van een autovrije wijk met veel ruimte voor voetgangers, groen, spelen en recreëren. Een aantrekkelijke woonplek voor jong en oud. Bekijk alle informatie over Fabriekskwartier op de website. 

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -