Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

22 februari 2023

Janneke de Bruine

1 maart: LIVE! Talkshow BOUWSTOF

BOUWSTOF is dé talkshow waar iedereen met interesse voor de stad Tilburg en architectuur bij wil zijn. Het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg e.o. (CAST) heeft voor 1 maart weer een dynamisch programma met een breed palet aan gasten samengesteld. Het wordt een ontspannen avond, met diepgang en de mogelijkheid tot gesprek.Programma en sprekers
  • Jasper Kraaijeveld (BNA) over de huidige/aankomende bouwcrisis. Kunnen we al spreken van een bouwcrisis? Wat voor knelpunten signaleert BNA en welke oplossingen zijn aan te dragen? Hoe kunnen we een nieuwe crisis voorkomen of ombuigen?

  • Inge van Beek (omgevingsmanager energietransitie gemeente Tilburg) over de proeftuin aardgasvrije wijk in Quirijnstok, Tilburg-Noord. Welke vorderingen zijn er met de proeftuin gemaakt, en welke lessen heeft deze proeftuin al opgeleverd?

  • Nyasha Harper-Michon (architect, ontwikkelaar en activist, werkzaam bij UNSTUDIO) over het zogenaamde 'archtivisme' in de sector. Nyasha noemt zichzelf Archtivist, een cross-over tussen activisme en architectuur. Waarom heeft de bouw activisten nodig? Op welke manier merkt ze, dat haar werk een positieve impact heeft op ecologische, sociale en technologische veranderingen?

  • Binnenkort wordt de bankier opgeleverd. We spreken met Christopher Ho (architect) van Diederendirrix architectuur en stedenbouw over het ontwerp van deze nieuwe toren in de stad.

  • En uiteraard tackelt Tourtje Tilburg met Tim het laatste bouwnieuws, T-reporter Hassiba neemt ons mee in haar vlog Straatpraat en Martijn Neggers sluit de avond weer scherp af.

Waar: Theaters Tilburg, studiozaal
Wanneer: woensdag 1 maart om 20.00 uur(zaal open vanaf 19.45 uur), einde: ca. 21.30 uur.
Kosten: Pay-what-you-want

Je kunt je ticket bestellen via www.castonline.nlTilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -