Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

1 oktober 2022

Janneke de Bruine

Berk en Hout in verkoop

De verkoop van de eerste woningen in het nieuwbouwproject Berk en Hout is gestart. Berk en Hout wordt een bijzondere plek met in totaal zo'n 70 woningen verdeeld over drie nieuwe boerenerven. Hier ervaar je het gevoel van buitenleven én het gevoel van een buurtschap. Het is een plek waar bewoners omkijken naar elkaar. 


Het eerste buurtschap bestaat uit 23 woningen die zijn opgenomen in verschillende gebouwen. De woonoppervlakten variëren van ca. 75 tot 125 m2. met een v.o.n.-prijs vanaf € 330.000,-. De woningen worden gasloos uitgevoerd en  zijn voorzien van een warmtepomp voor verwarming en warmwater. Ook is het mogelijk om de woning te koelen. Daarnaast worden er op de daken zonnepanelen geplaatst. 

In nieuwbouwwoningen ligt het energieverbruik aanmerkelijk lager dan in bestaande bouw. De optimale isolatie, HR++ beglazing, vloerverwarming en het gebruik van duurzame materialen zorgen voor lage kosten in onderhoud en energie. Én dat is ook goed voor het milieu.


Berk en Hout ligt aan aan de zuidrand van Udenhout, met zicht op Berkel-Enschot. Elk buurtschap bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. Het erf tussen de gebouwen is volledig autovrij. Kinderen kunnen hier perfect spelen of je kunt er gezellig samen met de buren in de zomer een barbecue organiseren. 

Voor meer informatie en het woningaanbod, bekijk de website www.berkenhout.nl of neem contact op met de verkopende makelaars: Makelaarskantoor J.H. Oldenkotte & Zn of Peeters-Bouckaert Makelaars

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -