Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

10 mei 2022

Janneke de Bruine

Bouw van appartementencomplex Wolstad is gestart!

Afgelopen vrijdag 6 mei heeft wethouder Bas van der Pol samen met de toekomstige bewoners, Toin Meeuwsen (namens bouwbedrijf Heerkens van Bavel/Alphons Coolen) en Chantal Gulickx (namens ontwikkelaar Triborg Gebiedsontwikkeling) feestelijk het startsein gegeven voor de bouw van appartementencomplex Wolstad.

Wonen aan de levendige Piushaven
Heerkens van Bavel / Alphons Coolen bouwt in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling het appartementencomplex Wolstad. Het gebouw staat op de hoek van de Havendijk en de Wethouder Baggermanlaan. Hier woon je op een bijzondere plek in Tilburg, grenzend aan de levendige Piushaven en op loopafstand van de stadse gezelligheid en voorzieningen.

Diverse woningtypen
DAT architecten uit Tilburg heeft voor Wolstad diverse woningtypen ontworpen. In totaal worden twintig appartementen en een commerciĆ«le ruimte gerealiseerd en in het naastgelegen pand komen twee riante loft-appartementen. De appartementen op de begane grond liggen rondom een patiotuin. En helemaal aan de bovenzijde verrijzen drie “huizen” aan een groot dakterras; een daktuin op hoogte. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -