Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 september 2021

Janneke de Bruine

Bouw Abdijkwartier vordert gestaag

De bouwkranen op de locatie verklappen het al: de bouw van Abdijkwartier vordert gestaag! In mei is de bouw van het project met 44 appartementen Noon, 24 appartementen van Completen en 5 eengezinswoningen Vespers gestart. Abdijkwartier is onderdeel van Koningsoord, het nieuwe woongebied in Berkel-Enschot.De bronnen voor de warmte en koeling van de appartementen werden al in april aangebracht en de funderingspalen zijn er ondertussen. Later dit jaar zal het gebouw laag voor laag zichtbaar worden. Als alles volgens planning verloopt zal Bouwbedrijf Pennings het project in de tweede helft van 2022 op te leveren.

MIDDEN IN KONINGSOORD GELEGEN
Abdijkwartier is werkelijk prachtig gelegen. Vanaf het appartement / huis wandel je binnen een minuut naar het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot, met haar vele voorzieningen en sfeervolle winkelstraten. Zo vind je er meerdere supermarkten, gezellige boetiekjes en allerlei andere middenstand. Maar ook de huisartsen en zorgvoorzieningen zijn dichtbij. Om de hoek ligt een grote recreatieplas en ook scholen zijn nabij. Op je gemak boodschappen doen na het werk, eventjes shoppen, op zaterdagochtend verse delicatessen in huis halen voor het weekend, of lekker een hapje eten in het restaurant: je bent er in een minuut!

In onderstaande foto zie je links alle winkels van Koningsoord en rechts o.a. Restaurant Hemels. In het midden zie je de bouwlocatie van Abdijkwartier.


NOG ENKELE WONINGEN EN APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!
De verkoop verloopt voorspoedig, maar er zijn nog een paar woningen en appartementen beschikbaar. Meer informatie vind je op de website van KIN Makelaars of neem direct contact op via 013 – 5 339 339

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -