Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 juni 2021

Janneke de Bruine

Laatste voorbereidingen

Het is bijna zover. Triborgh Gebiedsontwikkeling is achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de appartementen in het project Wolstad. Eind juni/begin juli is de verkoopinformatie volledig. Deze wordt gedeeld via de nieuwsbrief en vanaf dat moment zijn de documenten ook te downloaden via de website van Wolstad.Verkoopprocedure

Om duidelijkheid te geven over het verkoopproces wordt nu alvast inzicht gegeven in de procedure. Na ontvangst van de verkoopinformatie per mail heb je anderhalve week de tijd om je voorkeur voor een appartement – of meerdere appartementen – door te geven. Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website.

Aan de hand van de ontvangen inschrijvingen zal de toewijzing plaatsvinden. Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning. Wanneer er een appartement voor je beschikbaar is wordt je zo snel mogelijk mogelijk telefonisch geïnformeerd en ontvang je een bevestiging van de verstrekte optie per e-mail. Ook als er geen appartement beschikbaar is wordt dit gemeld. 

Hierna hebben alle kandidaat-kopers twee weken een optie op het betreffende appartement. Na afloop van deze termijn dien je aan te geven of je tot aankoop over wenst te gaan of van de optie afziet. Mochten er appartementen beschikbaar komen dan worden die opnieuw toegewezen en wordt er contact met je opgenomen indien de situatie zich positief voor je ontwikkelt.

Goede voorbereiding is het halve werk
Om de doorlooptijd van de verkoopprocedure zo kort mogelijk te houden, zijn de beslistermijnen relatief kort. Daarom is het handig om je nu al voor te bereiden zodat je tijdig duidelijkheid hebt over jouw financiële situatie. Zo kan het handig zijn om een financieringstoets te laten uitvoeren. Zodat je weet wat je maximaal kunt uitgeven aan een appartement. De definitieve verkoopprijzen zijn nog niet bekend, het is wel zo dat Wolstad een exclusieve ontwikkeling is met koopappartementen in een hoger segment. Denk hierbij aan verkoopprijzen vanaf €500.000. Naar verwachting worden de definitieve verkoopprijzen binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie
Mocht je na ontvangst van de verkoopinformatie nog specifieke vragen hebben die van invloed zijn op de keuze van je appartement, dan kun je deze per e-mail of telefonisch stellen. Stuur je vragen per e-mail naar info@triborgh.nl.

Meer informatie: wolstad-piushaven.nl

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -