Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

24 maart 2021

Janneke de Bruine

Bloemenhof Berkel-Enschot LIVE in verkoop!

Zaterdag 24 april is het zover! Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV start met de verkoop van project Bloemenhof! En dat doen ze deze keer in een live uitzending vanuit Studio 20 bij First Impression!


Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan. Bloemenhof bestaat uit 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen. De prijzen starten vanaf circa € 325.000,- v.o.n.

Geïnteresseerden kunnen zich op de website inschrijven voor het project en worden de week voorafgaand aan de start verkoop uitgenodigd om de live uitzending te bekijken. Je kunt in je eigen omgeving op zaterdagochtend 24 april de presentatie live volgen, onder het genot van een eigen kopje koffie of thee. Tijdens de uitzending kan men vragen stellen. Van de Ven en de makelaar zullen de vragen live beantwoorden. Ná de uitzending ligt de brochure klaar bij de makelaar, deze kan dan opgehaald worden.

In de week voorafgaand aan de uitzending ontvangt iedere inschrijver een Vimeolink. Nieuwsgierig geworden? Schrijf dan in voor het project op www.woneninbloemenhof.nl

Houd zaterdagochtend 24 april 11.00 uur gereserveerd om de uitzending live te bekijken!

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -