Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

21 december 2020

Janneke de Bruine

Wonen in Bloemenhof

Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied "De Enschotse Tuinen". "De Enschotse Tuinen" is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan. Het project “Bloemenhof” maakt onderdeel uit van dit uitbreidingsgebied. Er worden 39 eengezinswoningen gerealiseerd. 



Woningen voor zowel starters, doorstromers als senioren met een dorpse architectuur. Momenteel is het project nog in ontwikkeling. Wilt u op de hoogte blijven van Bloemenhof? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website: https://woneninbloemenhof.nl


Bloemenhof ligt dichtbij het mooie nieuwe "tweede" dorpshart van Berkel-Enschot, genaamd "Ons Koningsoord". "Ons Koningsoord" beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. Ook de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch zijn dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.





TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -